Wilujeng tepang taun 11th sadulur COMBI Banjar patroman .. we exist pada jaman nya .. and keep duduluran salawasna .. 2009 - 2020 #SadulurSalawasna #combibanjar2020 #kamiayakeneh #saayanatapiayaan #bravocombibanjarpatroman